Škola bubnjeva

Dejan Nikolić - Cvetko

Rođen u Erdogliji u Kragujevcu.

Kada je čuo ploču “ Killers” Iron Maiden, koju je dobio na poklon za trinaesti rođendan, prvi put je seo za bubnjeve. Kao glavne uzore navodi bubnjare kao što su: Clive Burr, Ian Paice, Jonh Henry ”Bonzo” Bonham …
Prvi bend u kome je Cvetko svirao je Bledi ruž, gde 1985.godine sa Čipijem i Urošem svira koncerte u Splitu i Zagrebu. Četiri godine kasnije, svira sa još jednom Kragujevačkom rok atrakcijom, bendom Istok iza od Kragujevačke promocije do koncerta u Moskvi 1990.godine.  Potom se okušava i u eksperimentalnoj muzici sa čuvenim Triom Zdenka Martića. U drugoj polovini devedesetih, ponovo svira sa Čipijem i Urošem u popularnim Osvajačima, da bi se krajem devedesetih aktivirao i u još jednoj Kragujevačkoj kultnoj grupi- Debela Nensi.

Veliko koncertno iskustvo i bogato muzičko znanje, svrstavaju Cvetka, po rečima kolega, u jednog od najprofesionalnijih bubnjara Kragujevca, koji ume da svoju sviračku tehniku prilagodi raznim stilovima rok muzike.

Ne beži od novih izazova u muzici, tako da voli da svira i sa bluzerima, bajkerskim i klupskim bendovima.

Omiljeni bubnjarski bend “TAMA”

U horoskopu je Škorpija.

Dejan Nikolić - Cvetko

Nastava

Nastava u školi moderne muzike Oktava se odvija po grupama koje nisu veće od četiri polaznika. Izuzetak može da bude samo početni kurs. Časovi bas gitare su pojedinačni. U redovnu aktivnost škole gitare i bas gitare je uključena i organizacija javnog časa. Čas traje 1sat. U toku jednog meseca polaznik ima 8 časova. Oktava može opravdano da odloži jedan čas u toku meseca, bez nadoknade. Časovi koji su dodatni (pripreme za nastupe i javne časove), se ne naplaćuju. Članarina se plaća mesečno. Za vreme raspusta i praznika škola ne radi.

Upis za polaznike

Za početni kurs gitare i bas gitare upis je svakog septembra i februara, zainteresovani mogu da se informišu i u toku godine. Škola bubnjeva neprekidno prima polaznike. Škola moderne muzike Oktava se nalazi u prostorijama Doma omladine Kragujevac, Branka Radičevića 1, prvi sprat.

Gitara: Milan Milosavljević-Mikica
060 036 33 22

Marketing: Slađana Milosavljević
060/36 33 220, 034/36 33 22

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova