Škola bas gitare

Milan Milosavljević

  • Početni kurs /bez predznanja/, osnove notnog sistema, arpeđa, lakši aranžmani rock pesama, tehnika desne ruke
  • osnovne pozicije, skale, arpeđa, čitanje, bass linije - rock, blues, celi aranžmani rock pesama, tehničke vežbe

Ivona Pavlović

Ivona Pavlović, rođena 20. oktobra 1988. godine u Kragujevcu. Od malih nogu pokazala je interesovanje za rock muziku, kojoj je do danas ostala verna. 2005. godine sa Mikicom je upoznaje mlađa sestra, jedna od njegovih tadašnjih učenika, i ne dugo potom pridružuje se ovoj školi i postaje polaznik bas gitare. Ubrzo se ispoljio njen veliki talenat koji ju je izdvojio od ostalih učenika.  Puno uloženog truda i ljubav prema muzici doveli su je danas do pozicije predavača u ovoj školi. Omiljeni gitarista joj je Stevie Ray Vaughan i najviše voli da svira njegove pesme.

Ivona Pavlovic

Nastava

Nastava u školi moderne muzike Oktava se odvija po grupama koje nisu veće od četiri polaznika. Izuzetak može da bude samo početni kurs. Časovi bas gitare su pojedinačni. U redovnu aktivnost škole gitare i bas gitare je uključena i organizacija javnog časa. Čas traje 1sat. U toku jednog meseca polaznik ima 8 časova. Oktava može opravdano da odloži jedan čas u toku meseca, bez nadoknade. Časovi koji su dodatni (pripreme za nastupe i javne časove), se ne naplaćuju. Članarina se plaća mesečno. Za vreme raspusta i praznika škola ne radi.

Upis za polaznike

Za početni kurs gitare i bas gitare upis je svakog septembra i februara, zainteresovani mogu da se informišu i u toku godine. Škola bubnjeva neprekidno prima polaznike. Škola moderne muzike Oktava se nalazi u prostorijama Doma omladine Kragujevac, Branka Radičevića 1, prvi sprat.

Gitara: Milan Milosavljević-Mikica
060 036 33 22

Marketing: Slađana Milosavljević
060/36 33 220, 034/36 33 22

Ko je na mreži: 10 gostiju i nema prijavljenih članova