Istorijat

Škola gitare radi bez prestanka od 90-te godine. Od 1990-1997 u svečanoj sali Prirodno Matematičkog Fakulteta, a od tada do danas u Domu Omladine. Ipak ova ustanova ima znatno dužu tradiciju što se Rock gitare tiče. Prvu školu je još ranih osamdesetih osnovao R.M Točak, kada je okupio najtalentovaniju generaciju ovdašnjih gitarista. I program današnje škole je utemeljio R.M Točak a ‘93 I ’94 je i držao više kurseve. Od samog nastanka škole kurseve drži Milosavljević Milan-Mikica.

 

Istorijat

Foto: Slavoljub Radojević

Nastava

Nastava u školi moderne muzike Oktava se odvija po grupama koje nisu veće od četiri polaznika. Izuzetak može da bude samo početni kurs. Časovi bas gitare su pojedinačni. U redovnu aktivnost škole gitare i bas gitare je uključena i organizacija javnog časa. Čas traje 1sat. U toku jednog meseca polaznik ima 8 časova. Oktava može opravdano da odloži jedan čas u toku meseca, bez nadoknade. Časovi koji su dodatni (pripreme za nastupe i javne časove), se ne naplaćuju. Članarina se plaća mesečno. Za vreme raspusta i praznika škola ne radi.

Upis za polaznike

Za početni kurs gitare i bas gitare upis je svakog septembra i februara, zainteresovani mogu da se informišu i u toku godine. Škola bubnjeva neprekidno prima polaznike. Škola moderne muzike Oktava se nalazi u prostorijama Doma omladine Kragujevac, Branka Radičevića 1, prvi sprat.

Gitara: Milan Milosavljević-Mikica
060 036 33 22

Marketing: Slađana Milosavljević
060/36 33 220, 034/36 33 22

Ko je na mreži: jedan gost i nema prijavljenih članova