Škola bubnjeva - Dejan Nikolić - Cvetko

Rođen u Erdogliji u Kragujevcu. Kada je čuo ploču “ Killers” Iron Maiden, koju je dobio na poklon za trinaesti rođendan, prvi put je seo za bubnjeve. Kao glavne uzore navodi bubnjare kao što su: Clive Burr, Ian Paice, Jonh Henry ”Bonzo” Bonham

Detaljnije

Škola gitare
Milan Milosavljević

Milan Milosavljević–Mikica, osnovao školu 1990. Profesionalno se bavi muzikom više od 20 godina. Svirao u grupi SMAK. Sa grupom SMAK snimio dva studijska i nekoliko ”live” albuma. Sa R.M.Točkom i grupom TEK učestvovao u pripremi za film Vizantijsko plavo. Komponuje instrumentalnu muziku koju povremeno izvodi sa matičnom grupom Alhambra.

Molim unesite adresu el. pošte vezanu za vaš korisnički nalog. Korisničko ime će vam biti prosleđeno na tu adresu.

Nastava

Nastava u školi moderne muzike Oktava se odvija po grupama koje nisu veće od četiri polaznika. Izuzetak može da bude samo početni kurs. Časovi bas gitare su pojedinačni. U redovnu aktivnost škole gitare i bas gitare je uključena i organizacija javnog časa. Čas traje 1sat. U toku jednog meseca polaznik ima 8 časova. Oktava može opravdano da odloži jedan čas u toku meseca, bez nadoknade. Časovi koji su dodatni (pripreme za nastupe i javne časove), se ne naplaćuju. Članarina se plaća mesečno. Za vreme raspusta i praznika škola ne radi.

Upis za polaznike

Za početni kurs gitare i bas gitare upis je svakog septembra i februara, zainteresovani mogu da se informišu i u toku godine. Škola bubnjeva neprekidno prima polaznike. Škola moderne muzike Oktava se nalazi u prostorijama Doma omladine Kragujevac, Branka Radičevića 1, prvi sprat.

Gitara: Milan Milosavljević-Mikica
060 036 33 22

Marketing: Slađana Milosavljević
060/36 33 220, 034/36 33 22

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova